Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Φαγητό και Μουσική, στη Κατηχητική Σύναξη του Ιδρύματος ΚΑΑΠ Βούλας.


 Την Πέμπτη της Αποκρέω, 3 Μαρτίου 2016 το απόγευμα , πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, Πέμπτη αντί για Παρασκευή η Κατηχητική Σύναξη στο Ίδρυμα Κ.Α.Α.Π. (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α.) Βούλας. Στην αρχή τελέσθηκε η προσευχή και εν συνεχεία ένα σύντομο μάθημα για τη σταδιακή νηστεία της Εκκλησίας στο Τριώδιο και γιατί η συγκεκριμένη μέρα ονομάζεται από τον πολύ κόσμο ¨Τσικνοπέμπτη¨, αλλά και ποιος ο σκοπός της Εκκλησίας για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Μετά το τέλος του μαθήματος και λίγου παιχνιδιού, πραγματοποιήθηκε μία μικρή γιορτούλα.  Όλα τα παιδιά το χάρηκαν πολύ, έφαγαν και τραγούδησαν. Το φαγητό ήταν πλούσιο, προσφορά εθελοντών και η μουσική ζωντανή, από την κ. Μαρία Κοτσίρη.



Στο τέλος μετά την ευχαριστία της τράπεζας, ο π. Αντώνιος Χρήστου, ο Υπεύθυνος Ιερεύς του Ιδρύματος,  ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτούλα, στα δε παιδιά ευχήθηκε κάθε καλό και κάθε ευλογία από τον Θεό, στη ζωή τους.


               Εκ της Κατηχητικής Συνάξεως του Κ.Α.Α.Π. Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή