Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Ακολουθίες και η Θεία Λειτουργία σε «απευθείας» αναμετάδοση από τη Μητρόπολη – Τι ανακοίνωσε η ΕΡΤ

Την ώρα που Μητροπόλεις ανά την Ελλάδα, έχουν ήδη αρχίσει να τελούν και να μεταδίδουν Ιερές Ακολουθίες εκμεταλλευόμενοι το «παραθυράκι» που αφήνει η Κοινή Υπουργική Απόφαση, το ίδιο θα πράξει και η ΕΡΤ με την αναμετάδοση της Θείας Λειτουργίας και των Χαιρετισμών από τον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΡΤ
«Η ΕΡΤ κατόπιν συνεννόησης με την Αρχιεπισκοπή και εφαρμόζοντας τη νέα απόφαση της κυβέρνησης (ΚΥΑ 2867/Υ1), η
οποία ρητά αναφέρει ότι επιτρέπεται η τέλεση Λειτουργίας αποκλειστικά προς το σκοπό της τηλεοπτικής και της της μετάδοσης με την παρουσία του απολύτως αναγκαίου προσωπικού του Μέσου, ενημερώνει το κοινό ότι θα συνεχίσει και τις προσεχείς εβδομάδες να μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση από τη Μητρόπολη Αθηνών τις Θείες Λειτουργίες που θα διεξάγονται αποκλειστικά προς το σκοπό της μετάδοσής τους, χωρίς την παρουσία πολιτών».

«Στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2, ήδη έχει προγραμματιστεί η μετάδοση των Χαιρετισμών της Παρασκευής και της Θείας Λειτουργίας της προσεχούς Κυριακής, με ταυτόχρονη ραδιοφωνική μετάδοσή τους και από το Πρώτο Πρόγραμμα», προστίθεται στην ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή