Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η Εορτή του Αγίου Πρωτοκλήτου Αποστόλου Ανδρέα, στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης.



 Με λαμπρότητα, κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια  εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αποστόλου και Πρωτοκλήτου Ανδρέα στο Ιερό Κοιμητηριακό Παρεκκλήσιο της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος Βούλας ,όπου εορτάζει  στην μνήμη του Αγίου το ομώνυμο φερώνυμο εκκλησάκι στο Κοιμητήριο της Πόλεως.  Ο  πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε την Τρίτη 29/11/2011 στις 4.30 μ.μ. από τον Εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Παύλου-Αγίου Δημητρίου Γλυφάδας, Πρεσβυτέρου π. Εμμανουήλ Χατζηαντωνάκη.  
 
Την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011, ανήμερα της Εορτής, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλου. 

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, είπε τα παρακάτω :
                                                                          (ΜΕΡΟΣ Α΄)

                                                                              (ΜΕΡΟΣ Β΄)
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Αρτοκλασία και εν συνεχεία Πάνδημο Μνημόσυνο για όλους τους Κεκοιμημένους Αδελφούς που έχουν ταφεί στο Κοιμητήριο , ιδιαιτέρως δε για τους Κτήτορες του Ιερού Παρεκκλησίου του Κοιμητηρίου  Ανδρέα και Σωκράτη της γνωστής Οικογενείας Αμπελά.  

Η Ιερά Πανήγυρις ολοκληρώθηκε με την διανομή  του αντιδώρου και του ευλογημένου Άρτου στους  εκκλησιαζομένους από τον Σεβασμιώτατο.

π. Αντώνιος Χρήστου
Εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή