Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκαν τα Διενοριακά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ι.Μ. Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης.





  Το Σάββατο 12 Μαΐου 2012 από ώρας 8.00  έως 10.00 μ.μ. στα γήπεδα «SPORTS WORLD CLUB - ΜΠΑΡΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» εντός του Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό , η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης, δια του Αθλητικού της Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ», ο οποίος βρίσκεται σε άμεση εποπτεία από το Γραφείο Νεότητός της, διοργάνωσε τους Μικρούς και τους Μεγάλους Τελικούς για το Εκκλησιαστικό Έτος 2011-2012.

  Για όλες τις κατηγορίες : Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο-Αποφοίτων αρρένων και θηλέων έγιναν παιχνίδια και ύστερα αντίστοιχες απονομές, από τον Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Γλ. Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλο και τα μέλη της Επιτροπής Νεότητος π. Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο, π. Γεώργιο Φειδόπουλο και π. Αντώνιο Χρήστου.

  Πρωταθλήτριες Ομάδες για το εκκλησιαστικό έτος 2011-2012 ανεδείχθησαν οι εξής :

Αρρένων Δημοτικού : Κοίμηση Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας

 Αρρένων Γυμνασίου : Άγιος Νικόλαος Γλυφάδας
Αρρένων Λυκείου : Κοίμηση Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας
Αρρένων Αποφοίτων:  Σαλοί Γλυφάδας

Θηλέων Αποφοίτων : Κοίμηση Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας

  Τα παιδιά πριν τις απονομές έψαλαν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη και μαζί με τα μετάλλια και τα κύπελλα έλαβαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου

και από ένα βιβλίο εκδόσεως της Ιεράς Μητροπόλεως που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο : Για την Πίστη ( Σύμβολο της Πίστεως), Την Προσευχή (Κυριακή Προσευχή) και την εν Χριστώ ζωή (Οι κυριότερες εντολές της Καινής Διαθήκης) όπως τα διδάσκουν οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας.

            Εκ του Αθλητικού Οργανισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή