Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Εορτή Λήξεως των Κατηχητικών Συνάξεων ΚΑΑΠ Βούλας



  Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 και ώρα 6.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η Εορτή Λήξεως των Κατηχητικών Συνάξεων των παιδιών του Ιδρύματος ΚΑΑΠ Βούλας.

   Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν τους εθελοντές, το προσωπικό του ιδρύματος και κυρίως τα ίδια τα παιδιά να προσέλθουν στην αίθουσα του Σχολείου, όπου πραγματοποιήθηκε η λιτή αλλά γεμάτο κέφι εκδήλωση.

Ο π. Αντώνιος Χρήστου, υπεύθυνος Ιερεύς του Ιδρύματος, στην αρχή καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους (παιδιά, ορχήστρα, εθελοντές, προσωπικό, διευθυντή του Σχολείου, την Πρόεδρο κ. Ψιλάκη και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Πίκπα καθώς και την Διοίκηση του Ιδρύματος), για την συμμετοχή τους και την συμβολή τους τόσο κατά την σημερινή Εορτή Λήξης αλλά και γενικότερα όλη την Κατηχητική χρονιά 2011-2012.

   Στη συνέχεια ψάλθηκε από όλους το Χριστός Ανέστη και η αναστάσιμη προσευχή και τα παιδιά του ΚΑΑΠΒ, τραγούδησαν δύο ακόμα τραγούδια τα οποία έμαθαν την φετινή κατηχητική χρονιά.

  Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε η χορωδία βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής του κ. Γεωργίου Ρουμπέση, η οποία είπε πολλά παραδοσιακά τραγούδια. Κατά την διάρκειά τους, όλα τα παιδιά συμμετείχαν και χειροκροτούσαν και αρκετά σηκώθηκαν και χόρεψαν.

   Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε στα παιδιά παγωτό, ευγενική χορηγία του Συλλόγου Φίλοι του ΠΙΚΠΑ.

 Μετά το κέρασμα τα παιδιά επιστράφηκαν πίσω στους θαλάμους τους, χάρις την συμβολή των εθελοντών.

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2012, στο Ιερό Παρεκκλήσιο θα τελεστεί Θ. Λειτουργία, μνημόσυνο για την συμπλήρωση 40 ημερών από τον προσωρινό αποχωρισμό ενός μικρός κοριτσιού του ιδρύματος και θα γίνει δέηση επίσης όπως και σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως για την επιτυχία των μαθητών στις πανελλήνιες, απολυτήριες και προαγωγικές εξετάσεις τους.



            Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή