Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τα «έψαλε» στους συμβούλους ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος

Πηγή : http://www.notiareport.gr/
Τα «έψαλε» στους συμβούλους ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος
Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ε.Β.Β.&Β. κ.Παύλος συνοδευόμενος από τον πατήρ Κωνσταντίνο.


Αιτία της επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ήταν η συζήτηση στην Ημερήσια Διάταξη για την παραχώρηση της χρήσης χώρων του Κοιμητηρίου Βούλας και την χρήση χώρου κάτωθεν του Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέου στο Κοιμητήριο Βούλας.

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας περίμενε 2,5 ώρες μέχρι να τελειώσει η διαδικασία των ερωτήσεων-επερωτήσεων για να πάρει τον λόγο και να ξεκινήσει η συζήτηση των παραπάνω θεμάτων.

Διαφώνησε σε κάποια στιγμή της συζήτησης με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο όπως επίσης και με τους Δ. Δαβάκη και Λ. Αργυροπούλου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Κ.Πασακυριάκος αποχώρησε πριν την έναρξη της συζήτησης καθώς όπως είπε ένιωσε προσβεβλημένος από την υπόδειξη του Μητροπολίτη κ.κ Παύλου να σηκωθούν όρθιοι όλοι οι σύμβουλοι αλλά και οι δημότες που παρακολουθούσαν το συμβούλιο ως ένδειξη σεβασμού.

Τέλος ο Ποιμενάρχης αναφερόμενος στους συμβούλους και αρχηγούς παρατάξεων είπε να διώξουν τα πολιτικά τους πιστεύω καθώς θα είναι εις βάρος των δημοτών που θα σας ψηφίσουν.

Για την ιστορία... το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε υπέρ της παραχώρησης της χρήσης χώρων του Κοιμητηρίου Βούλας και της χρήσης χώρου κάτωθεν του Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέου στο Κοιμητήριο Βούλας.
- See more at: http://www.notiareport.gr/eidiseis/dimotika/nea-tou-dimou/ta-epsale-stous-sumvoulous-o-mhtropolitis-glyfadas-k-paulos.html#sthash.pgQa2Gpg.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή