Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Δείπνο στη Νεανική Σύναξη του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας


 Την Πέμπτη της Αποκρέω, 20 Φεβρουαρίου 2014 το βράδυ , πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας Ι.Ν.  δείπνο αντί για ομιλία, για όσα μέλη της Συνάξεως μπόρεσαν να έρθουν .

 Μετά τη προσευχή, κατά την ώρα του φαγητού, τα μέλη της Συνάξεως είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για διάφορα θέματα και όλοι να γνωριστούν ακόμη καλύτερα μεταξύ μας.

Στο τέλος μετά την ευχαριστία π. Αντώνιος Χρήστου, ο Υπεύθυνος της Νεανικής Συνάξεως της Ενορίας, ευχαρίστησε όλους όσους ήρθαν αυτή τη βραδιά και γι αυτό το οικογενειακό κλίμα που νοιώσαμε μεταξύ μας. Επίσης ο π. Αντώνιος ανακοίνωσε το πρόγραμμα των επομένων συναντήσεων με σπουδαίους ομιλητές και εξαιρετικά θέματα που θα ανακοινωθούν επισήμως και τμηματικά ανά  εβδομάδα με άλλες ειδικές ανακοινώσεις επισήμως.   Τέλος ευχήθηκε ο συντονιστής, να έχουμε όλοι ένα κατανυκτικό και αγωνιστικό τριώδιο και του χρόνου να αξιωθούμε να δειπνήσουμε τέτοια μέρα και πάλι.  


                                  Εκ της Νεανικής Συνάξεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή