Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η Εορτή της Υπαπαντής στην Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β.


Στις 2 Φεβρουαρίου  2012, Εορτή της Δεσποτικής και Θεομητορικής Εορτής της  Υπαπαντής Του Σωτήρος Χριστού, εόρτασε  την Ιερά Πανήγυρή του για τρίτη φορά στη σύντομη ιστορία του, ο  νέος περικαλλής Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Την 1η Φεβρουαρίου 2014, παραμονή της Εορτής και ώρα 6.30 μ.μ., τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου, περιστοιχιζόμενου από πλειάδα Ιερέων και Διακόνων και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Τον Θείον Λόγο κήρυξε ο Προϊστάμενος του Ι. Ν. Εισοδίων Θεοτόκου Βάρης, Αρχιμανδρίτης π. Μελέτιος Μπουντούρης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στα γεγονότα της Εορτής, όσο και στην προσμονή και πίστη του Δικαίου Συμεών. Στο τέλος πριν την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον ομιλητή π. Μελέτιο και ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα.   Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος διέμεινε τον Άρτο σε όλους και παρακάθισε στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού για ένα λιτό κέρασμα.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού  κορυφώθηκαν ανήμερα της Εορτής, με την τέλεση του όρθρου, της πανηγυρικής αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ιερουργούντος του Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου.
           


 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή