Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Τελευταίο μάθημα πριν τις διακοπές για τον εορτασμό του Αγίου Πάσχα, στις Κατηχητικές Συνάξεις του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.



  Το Σάββατο του Λαζάρου, 7 Απριλίου 2012 και ώρα 4.00 μ.μ. λειτούργησαν κανονικά, για τελευταία φορά πριν τις διακοπές του Πάσχα, οι Κατηχητικές Συνάξεις του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας. 

  Μετά το μάθημα και πριν το παιχνίδι, δόθηκαν από τον Υπεύθυνο Νεότητος του Ιερού Ναού, Πρεσβύτερο π. Αντώνιο Χρήστου, τα αναμνηστικά δώρα για την Εορτή του Πάσχα (μία λαμπάδα της Αναστάσεως και ένα βιβλιαράκι με τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος) για κάθε παιδί, προσφορά του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού.

 Ο π. Αντώνιος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να έχουν Καλή Ανάσταση και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις ακολουθίες της Εκκλησίας μας για την Μεγάλη Εβδομάδα, ιδιαιτέρως να παραμείνουν στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία και αμέσως τα παιδιά ξεχύθηκαν για παιχνίδι στο γήπεδο, απέναντι από τον Ιερό Ναό.

     Εκ του Νεανικού Τομέα του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή