Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

"Άφωνος" ο Μητροπολίτης μας με ανυπόστατο δημοσίευμα της Χρυσής Αυγής.

                                    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ


  Ἀφωνος έμεινε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος όταν ενημερώθηκε από το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων dogma.gr ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ως οπαδός του ακροδεξιού κόμματος.
Στις 20:29 στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναρτήθηκε κείμενο σύμφωνα με το οποίο «Ένας από τους πλέον σεβάσμιους Ιεράρχες, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, έλαβε θέση και κατήγγειλε την άδικη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε την φράση που λέει και ο απλός λαός καθημερινά: "Έβαλαν στη φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες".
Ο Σεβασμιώτατος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Το dogma.gr έκανε δηλώσεις. Στο ερώτημα αν πράγματι καταγγέλλει την προφυλάκιση του Γραμματέα και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο Μητροπολίτης ήταν κάθετος: «Δεν έχω πει ποτέ αυτά τα λόγια»!
Ο Μητροπολίτης που έμεινε εμβρόντητος από την προσπάθεια ανάμιξης του ονόματος του στις πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις είπε με νόημα πως «η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».
Το dogma.gr όμως επέμεινε και ρώτησε τον Μητροπολίτη αν είναι ή όχι υποστηρικτής της «Χρυσής Αυγής». «Ουδέποτε υπήρξα υποστηρικτής κόμματος και ειδικά της Χρυσής Αυγής. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου ούτε τον κ. Μιχαλολιάκο ούτε κανέναν άλλο από αυτό το κόμμα» απάντησε χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως από την μέρα που έγινε Επίσκοπος δεν ψηφίζει στις εθνικές εκλογές προκειμένου να γνωρίζει ο λαός πως είναι ακομμάτιστος ενώ δεν δέχεται ποτέ προεκλογικά υποψηφίους στο γραφείο του.

              Βούλα 4/10/2013                        Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή