Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα του Καλοκαιρινού τουρνουά Π.Ο.Ε.Ε.Ν.Π.Α στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Star Football Club στη Βούλα.


Με του τελικούς και τις απονομές μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό Τουρνουά της Π.Ο.Ε.Ε.Ν.Π.Α στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Star Football Club στη Βούλα.

Ένα πρωτάθλημα σε υψηλό αθλητικό επίπεδο και κυρίως έγιναν όλοι (παίκτες, διοίκηση του κέντρου και φίλαθλοι) με όλους μία οικογένεια και αυτό ήταν το κέρδος που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες όλους αυτούς τους μήνες και είναι η ποιότητα που ξεχώρισε από αντίστοιχα άλλα, αυτό  το πρωτάθλημα.

   Γι αυτό όλοι ήταν νικητές και όλοι στο τέλος έλαβαν το μετάλλιό τους και κάθε ομάδα το κύπελλό της. Έγιναν 4 τελικοί για την τελική κατάταξη των 8 ομάδων, όπου συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

0 7ος με τον 8ο  έπαιξαν για το κύπελλο φιλίας (Δ.Ε.Η - ΔΗΜΟΣ ΒΒΒ). Ο 5ος  με το 6ο για το κύπελλο Star (Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Ε. Β. Β. & Β. – ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ). O 4ος  με τον 3ο για το Κυπελλούχων (UNESCO – STAR) και ο 2ος με τον 1ο για τον τίτλο του Πρωταθλητή ( Δ.Ο.Υ. - ΑΓ. ΚΟΣΜΑΣ).
Ύστερα από συγκλονίστηκες αναμετρήσεις η τελική κατάταξη και οι αντίστοιχες απονομές από διάφορες προσωπικότητες στους αθλητές, ήταν οι εξής :

Πρωταθλητής : Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά, Φιναλίστ τελικού : Δ.Ο.Υ.

Κυπελλούχος : UNESCO Πειραιώς και Νήσων, φιναλίστ τελικού : Aθλητικό κέντρο STAR.

Κυπελλούχος Star : Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Ε.Β Β.&Β. φιναλίστ τελικού : Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας.

Κύπελλο φιλίας : Δ.Ε.Η. Φιναλίστ τελικού Εργαζόμενοι του ΔΗΜΟΥ Β.Β.


 Ψυχή όλης της διοργάνωσης ο κ. Αντώνης Γλύκας και γι αυτό έλαβε από όλους το πιο ζεστό χειροκρότημα ευγνωμοσύνης.

  Ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παίκτες αλλά και τις οικογένειές τους.   

 Όλη μία οικογένεια κάτω από τη σκέπη της Εκκλησίας, του Αθλητισμού , της οικογενειακής θαλπωρής και της αισιοδοξίας για μία πατρίδα με λιγότερα δεινά και περισσότερες ελπίδες και περηφάνια.


                   
           Ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε.Ε.Ν.Π.Α Π π. Αντώνιος Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή