Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Παρελάσαμε κανονικά και φέτος, στις Κατηχητικές Συνάξεις στο ΚΑΑΠ Βούλας.




 Τη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 στις 6.00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η 3η Συνάντηση της Κατηχητικής Συνάξεως για φέτος, στο Κατηχητικό που λειτουργεί εντός του ΚΑΑΠ Βούλας, για τα παιδιά που ζουν εκεί.

   Μετά τη Προσευχή ο Υπεύθυνος Ιερέας του Ιδρύματος π. Αντώνιος Χρήστου ανέπτυξε το μάθημα της ημέρας προβάλλοντες παράλληλα σχετικές διαφάνειες. 

  Στο τέλος του μαθήματος μιλήσαμε για τον Άγιο Δημήτριο αλλά και για τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου όπου εορτάζουμε την Αγία Σκέπη της Παναγίας αλλά και για την Εθνική μας Εορτή, για το γεγονός ότι κάποιοι ήρωες θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι !

  Στη συνέχεια βγήκαμε στο προαύλιο και με χαρά και καμάρι παρελάσαμε για αρκετή ώρα, αλλάζοντας σε τακτά διαστήματα τους σημαιοφόρους, ώστε να κρατήσουν την Ελληνική Σημαία όλα τα παιδιά.

 Στο τέλος είπαμε τον Εθνικό Ύμνο και δώσαμε το κέρασμα αλλά και από μία ζωγραφιά της Ελληνικής Σημαίας, ώστε να τη ζωγραφίσουν στους θαλάμους τους τα παιδιά.



                         Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή