Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου Δήμου Γλυφάδας για την λειτουργία των Κ.Α.Π.Η.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


 
                                     
Γλυφάδα, 4 Νοεμβρίου 2014





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για πρώτη φορά λειτούργησαν Σάββατο τα ΚΑΠΗ Γλυφάδας


Για πρώτη φορά το Σάββατο, 1η Νοεμβρίου, όλα τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Γλυφάδας άνοιξαν τις πόρτες τους. Η λειτουργία τους έγινε εφικτή χάρη στη σχετική απόφαση της νέας δημοτικής αρχής και στην εθελοντική εργασία δεκάδων δημοτών.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε σχετικά:


«Η συντροφικότητα και η ζεστασιά είναι αναγκαία στοιχεία για να κυλάει όμορφα η ζωή μας. Γι' αυτό, παρά τις δυσκολίες των καιρών, αποφασίσαμε στη Γλυφάδα μας να ανοίγουμε τους χώρους των ΚΑΠΗ και τα Σάββατα, με τη βοήθεια των εθελοντών μας. Η μεγαλύτερη χαρά ήρθε μέσα από τα ζεστά χαμόγελα που είδαμε στα πρόσωπα των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, που δεν έμειναν κλεισμένοι στο σπίτι σαββατιάτικα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές μας και στη δημοτική σύμβουλο, υπεύθυνη για τη λειτουργία των ΚΑΠΗ, Μαίρη Μηλιαρέση που συντόνισε με μεγάλο κέφι και μεράκι όλη αυτή την προσπάθεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή