Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμή και μνήμη του Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα της Βούλας.



Με σύμμαχο τον καλό καιρό και το γεγονός ότι φέτος η μνήμη του Αγίου συνέπεσε να είναι ημέρα Κυριακή τιμήθηκε πάνδημα η μνήμη του Αγίου Νεκταρίου με κατάνυξη και λαμπρότητα, στον ομώνυμο Ναό στο Πανόραμα της Βούλας.
   Την Κυριακή το πρωί τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θ. Λειτουργία με την συμμετοχή του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεώς μας Πρωτοπρεσβυτέρου π. Κωνσταντίνου Βαρθολομαίου, ο οποίος κήρυξε και τον Θείον Λόγον στο Κοινωνικό και αρκετών ακόμη Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως.

   Το προσκύνημα στο Ναό και το τμήμα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου, από τον κόσμο δεν σταμάτησε να υπάρχει καθ’ όλη της διάρκεια της ημέρας ως και το   απόγευμα στις 6.00 μ.μ., όπου τελέσθηκε ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση του Αγίου. Τον Θείον λόγον κήρυξε στο τέλος ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Πρεσβύτερος Αντώνιος Χρήστου (η ομιλία βρίσκεται εδώ) .

 Ο Άγιος ας είναι βοήθειά μας!

                      
                                                                   Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή