Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Η Ενορία του Προφήτη Ηλία Κόρμπι Βάρης θα επισκεφθεί 15/5/ οργανωμένα το Βυζαντινό Μουσείο.

 



Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αντωνίου, η Ενορία μας προγραμματίζει να επισκεφθεί οργανωμένα το Βυζαντινό Μουσείο όπου φιλοξενεί την Έκθεση  "ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ – Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821", η οποία περιλαμβάνει ιστορικά κειμήλια φυλασσόμενα σε Ιερούς Ναούς, Ιερές Μονές και εκκλησιαστικά Μουσεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ιερά Μονή Ιβήρων του Αγίου Όρους, στις συλλογές του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου καθώς και στις ιδιωτικές συλλογές των †Βασίλη Κορκολόπουλου, Ντίνου Νοταρά και Μιχαήλ-Μάριου Σκούλλου.

Αναχώρηση από τον Ιερό Ναό την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ώρα 16:30. Τιμή Εισιτηρίου ανά πρόσωπο 7 ευρώ στις κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου. Για την προστασία της υγείας όλων, απαραίτητη προϋπόθεση σε όσους συμμετέχουν να υπάρχει από την παραμονή αρνητικό αποτέλεσμα rapid test από Δημόσια Δομή Υγείας ή Φαρμακείο και προστατευτική μάσκα εντός του Λεωφορείου.

 

                                  Εκ  του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή