Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Διεξήχθησαν οι τελικοί και οι απονομές του «IΣΤ΄ Διενοριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Θηλέων», του Αθλητικού Οργανισμού της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ»

 

 


    Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, στα Γήπεδα του Star Sports Club στη Βούλα, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Αντωνίου, διεξήχθηκαν μετά από διακοπή δύο χρόνων λόγω του Κορονοϊού, οι τελικοί του ΙΣΤ΄ Διενοριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. .




     Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν δύο τελικοί Κατηχητικών Συνάξεων  Θηλέων :

α) Κατηγορίας Γυμνασίου Κοριτσιών μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (Σκορ 6-1).




β) Κατηγορίας Αποφοίτων Γυναικών μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (επίσης με Σκορ 6-1).



    Είναι γεγονός πως και οι δύο αναμετρήσεις έγιναν σε αθλητικά πλαίσια, με ωραίο θέαμα και στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας μεταξύ και των τεσσάρων ομάδων, παρά την ευρύ διαφορά στο τελικό σκορ.





   Στο τέλος των αναμετρήσεων, έγιναν οι απονομές των μεταλλίων και των Κυπέλλων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. κ. Αντώνιο και την βοήθεια του Υπευθύνου του Αθλητικού Οργανισμού και του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεως π. Αντώνιος Χρήστου, μέσα σε χειροκροτήματα και ενθουσιασμό.







    Επόμενες Αθλητικές αναμετρήσεις και μάλιστα από τις ίδιες Ενορίες στις κατηγορίες Γυμνασίου και Αποφοίτων αρρένων και θηλέων έχουμε  το Σάββατο 18 Ιουνίου σε Πετοσφαίριση (Βόλεϋ) και Κυριακή 19 Ιουνίου σε Καλαθοσφαίριση (Μπάσκετ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάρης (Αττίδος 1) και παρακαλούμε τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως Ενορίας να προσέλθουν μαζικά να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών μας.

 

 

       Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή