Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ολοκληρώθηκε το 2ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) , του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ι. Μ. Γλυφάδας E. B. B. & B.

 

   Ολοκληρώθηκε  το  2ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ), που διοργάνωσε  ο Αθλητικός Οργανισμός «Αγιος Νέστωρ» της Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας,  Βουλιαγμένης & Βάρης, μετά από διακοπή σχεδόν 2,5 χρόνων λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού.



  Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο  Κέντρο Διακονίας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γλυφάδας,  το Σάββατο 7  Μαου 2022. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 2 κατηγορίες: α) Δημοτικού (το πρωί)  και β) Λύκειο-Απόφοιτοι (το απόγευμα).

   Την γενική επίβλεψη και την Γραμματεία των αγώνων είχε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος και του Αθλητικού Οργανισμού π. Αντώνιος Χρήστου, ενώ την διαιτησία και την φιλοξενία των αγώνων είχε με μεγάλη επιτυχία ο Υπεύθυνος Νεότητος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου ο  π. Δημήτριος Μαλλιάτσος.

Τις απονομές  στους τρείς νικητές κάθε κατηγορίας έκανε,  λόγω της απουσίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας στις Σέρρες ο εκπρόσωπος του ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου μεταφέροντας τα συγχαρητήρια και τις ευχές του Μητροπολίτου μας, στους παρακάτω νικητές :



α): Στην Κατηγορία Δημοτικό: 1ος αναδείχθηκε ο Ιωάννης Γιάγκου της Ενορίας Αγίου Νικολάου Γλυφάδας, 2ος ο Δημήτριος Γιάγκου της ίδιας Ενορίας (και δίδυμος αδελφός του πρώτου)  ενώ την 3η θέση ο Παύλος-Λουκάς Γιαννόγκωνας, της  Ενορίας Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας  Γλυφάδας.

β) Στη Κατηγορία Λύκειο-Απόφοιτοι: 1ος αναδείχθηκε ο Νικόδημος Αλεβιζόπουλος, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Γλυφάδας, 2ος ο Δημήτριος Οικονομίδης, της Ενορίας Αγίου Νικολάου  Γλυφάδας και 3ος ο Αντώνιος Ναθαναήλ, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας .

 






 Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή