Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Mε την Εορτή Λήξης ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινές συναντήσεις των Κατηχητικών Συνάξεων του Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.


Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 και ώρα 7.30 μ.μ. στο προαύλιο του Ιερού Ναού, πραγματοποιήθηκε η Εορτή Λήξεως των Χειμερινών Κατηχητικών Συνάξεων, καθώς το Κατηχητικό όπως και η Εκκλησία δεν τελειώνει ποτέ, αλλά συνεχίζεται και μέσα στο καλοκαίρι..   Οι καλές καιρικές συνθήκες ευνόησαν τον κόσμο και κυρίως τα ίδια τα παιδιά που συμμετείχαν στις φετινές κατηχητικές συνάξεις να προσέλθουν αρχικώς στη παιδική χαρά του ιδρύματος και  στην  συνέχεια σε μια σχετικά λιτή, αλλά γεμάτο κέφι εκδήλωση.



Με ποιήματα, τραγούδια, βιντεάκια και σκέτς από τα παιδιά και την υποστήριξη των Κατηχητών, τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν. 



Λίγο πριν το τέλος ο Υπεύθυνος Νεότητος και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού μίλησε από καρδιάς και συνδύασε την «δουλειά» που γίνεται στο κατηχητικό με την συγκυρία να τελούμε τη μνήμη για πρώτη φορά, ήδη από τον Εσπερινό, του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας π. Ευμένιου του νέου του Κρητός και αυτός είναι ο σκοπός όλων μας μέσα στην Εκκλησία ο Αγιασμός. Στη συνέχεια ο π. Αντώνιος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς, τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω του Κορονοϊού, αλλά σε σαφέστατο καλύτερα από τις προηγούμενες δύο χρονιές και στο τέλος ευχαρίστησε, τα παιδιά που έρχονται στο Κατηχητικό αλλά και τα υπόλοιπα που είναι ενορίτες αλλά ακόμη δεν έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας. Τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία και αφιερώνουν χρόνο να τα φέρνουν και τα παίρνουν και τους κατηχητές που διακονούν με τόσο ζήλο τόσα χρόνια στην Ενορία και είναι μένουν όλοι τους μακριά.

 


Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέρασμα για όλους, με τη κλασική αναμνηστική φωτογραφία και δόθηκαν τα αναμνηστικά και τα δώρα σε όλα τα παιδιά από την λήξη των φετινών χειμερινών κατηχητικών συνάξεων. Από την επόμενη εβδομάδα κάθε Παρασκευή το Κέντρο Διακονίας θα υποδέχεται 18:00-20:30 τα παιδιά για ψυχαγωγία και δημιουργική απασχόληση όλο το καλοκαίρι!

 

                  Εκ του Νεανικού Τομέα του Ιερού Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή