Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

8Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.


Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011, διοργανώνεται για 8η συνεχόμενη χρονιά, από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, "Η Γιορτή του παιδιού " για το Εκκλησιαστικό έτος 2010-2011.  
Για 4.00 ολόκληρες ώρες,υπάρχει ένα πλούσιο πρόγραμμα, από 25 περίπτερα-δοκιμασίες παιχνιδιού για τα παιδιά που κερδίζουν στο τέλος, πλούσια δώρα και παράλληλα, χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα, παρουσιάζουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Κουκλοθέατρο και θεατρικές παραστάσεις και πλούσιο  κέρασμα για όλους, με μαλλί της γριάς, πόπ-κορν, παγωτά, λουκουμάδες και αναψυκτικά για όλους τους παραβρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους.
Όλα αυτά αν δεν τα ζήσει κανείς , δεν θα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο της εκδηλώσεως, γι αυτό μη λείψει κανείς.

                                                                                                   Εκ της Ιερἀς Μητροπόλεως

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε ερθει πολλες φορες σε αυτη τη γιορτη και εχουμε εντυπωσιαστει.Δεν το χανουμε με τιποτα!Ελπιζουμε φετος να εχει και μπουγελο!!! ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ.

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή