Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Με επιτυχία διοργανώθηκε η Ημερίδα Στίβου της Ι. Μ. Γλυφάδας.




   Ο Αθλητικός Οργανισμός «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά, Ημερίδα Στίβου για τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων, στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας,  τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος,  13  Ιουνίου 2011. 
   Πάνω από 100 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, όλων των Κατηχητικών Βαθμίδων, διαγωνίσθηκαν επί ένα περίπου τρίωρο, στα παρακάτω αθλήματα :

α) 60μ. αγοριών και κοριτσιών του Δημοτικού, β) 100μ αγοριών και κοριτσιών  Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων, γ) Μήκος Αγοριών και Κοριτσιών Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου, δ) Μπαλάκι για αγόρια και κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου, στ.) Άλμα εις Ύψος για αγόρια κορίτσια Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου-Αποφοίτων, ζ) 500 μέτρα αγοριών Λυκείου και Αποφοίτων  και τέλος η)  Σκυταλοδρομίες για αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κριτές σε όλα τα αθλήματα, ήταν διορισμένοι, από το ΣΕΓΑΣ. Τις απονομές στους νικητές, έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, τους γονείς, την επιτροπή Νεότητος, τους Κριτές του ΣΕΓΑΣ, το Δήμο Γλυφάδας, για τη παραχώρηση του Γυμναστηρίου, τον Γ.Σ. Γλυφάδας, για την αμέριστη συμπαράσταση στη διεξαγωγή των αγώνων, ως και όλους τους θεατές που παρευρέθηκαν σε αυτούς.

   Μετά τη λήξη του προγράμματος και των απονομών, προσφέρθηκε το απαραίτητο κέρασμα και με την ευχή να είμαστε όλοι παρόντες στους τελικούς των Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, θα διεξαχθούν στις 21/6/2011 στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά.


                                                 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή