Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Απαραίτητη διευκρίνηση για την Απάντηση που έστειλα! στο : Ερωτήματα για τον ΣΕΡΑΦΕΙΜ και τους συναδέλφους του‏


ΕΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙL :

Πάτερ Αντώνιε

Είδα την απάντηση σας σε άτομα που σχολίασαν τα θέματα της εκκλησιαστικής περιουσίας και της συμβολής της εκκλήσίας στους αγώνες του έθνους στο ιστολόγιο tromaktiko. Είμαι ο νέος των 25 χρονών που απαντούσε στα παραληρήματα του κυρίου Σεραφείμ τις προηγούμενες ημέρες (οχι το άτομο στο οποίο απαντάτε).
Σας γράφω για να τονίσω μια παράλειψη που άθελά σας έχει γίνει και αδικεί τα γραπτά σας. Ορθώς απαντήσατε στον κύριο που σχολίασε, οστόσο δεν αναφέρατε οτι ο υποτιθέμενος "πάτερ" Σεραφείμ δεν είναι καθόλου ιερέας της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, αλλά ανήκει στην αίρεση των παλαιοημερολογιτών. Χωρίς αυτή τη σημαντική προσθήκη, κάποιος που δεν διάβασε τις προηγούμενες μέρες τα κείμενα που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του κυρίου Σεραφείμ και διάφορων αναγνωστών (συμπεριλαμβανομένου και εμού) ώστε να καταλάβει σε ποιόν χώρο ανήκει ο συγκεκριμένος κύριος, ίσως εκλάβει την δημοσίευσή σας σαν υπεράσπιση του. Το κείμενο στο οποίο απαντήσατε έχει τίτλο "Ερωτήματα για τον Σεραφείμ και τους συναδέλφους του", όμως εσείς δεν είστε συνάδελφός του, όπως δεν είσαστε συνάδελφος με κάποιον Ραβίνο του Ιουδαισμού ή με κάποιον Ιμάμη του Ισλάμ.

Με σεβασμό,
Ι.Φ.

ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΙΤΗ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ! ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ :

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Δεν είχα υπόψη μου τις προηγούμενες αναρτήσεις και νόμιζα ότι απαντούσε στο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ που έκανε κάτι δηλώσεις για τη Λέσχη Μπιμπελεγκ κτλ!::)

Δεν πειράζει πάντως...το περιεχόμενο το ίδιο θα ήταν γιατί τα δικά μας αυτονότητα περί Ιερωσύνης κτλ.. δεν τα έχουν αυτοί και αν κάτσεις να αναλύσεις αυτά για να σκέφτονται σε σωστότερη βάση...θα χάσεις το θέμα που ήθελες να εκθέσεις..!::)

Να είστε καλά πάντως σας ευχαριστώ για τον κόπο σας!

π. Αντώνιος Χρήστου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή