Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Η ΔΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ»




Μοναχού Δαμασκηνού Γρηγοριάτου
 Πηγαίνετε στους Ορθοδόξους...

       Το καλοκαίρι του 2006 ευρισκόμουν με την ευλογία του σεβαστού μου Γέροντος π. Γεωργίου, Καθηγουμένου της ιεράς Μονής μας του Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους, επί έξι μήνες στο ιεραποστολικό Κλιμάκιο του Κολουέζι του Κογκό. Μέσα στον Ιούλιο μας ήλθε μία χήρα γυναίκα με τα δύο παιδιά της, τα οποία ήταν δαιμονισμένα. Την πλησιάσαμε με άλλους ντόπιους ιερείς, για να μάθουμε το ιστορικό της ζωής της και μας εξιστόρισε την περιπέτειά της.
       Ζούσε στην πόλι Μπουκάβου, του Ανατολικού Κογκό. Είναι στο θρήσκευμα μουσουλμάνα και τα δύο παιδιά της, επειδή αρρώστησαν τα επήγε στον μάγο για να τα θεραπεύση. Τελικά με τα μαγικά του τα παιδιά δαιμονίσθηκαν. Η πονεμένη αυτή μητέρα μετέφερε τα παιδιά της στον ιμάμη, τον υπεύθυνο του τζαμιού τους και του εζήτησε την βοήθειά του. Εκείνος, όντας θύμα και θύτης των σατανικών τελετών, προξένησε μεγαλύτερο κακό στα παιδιά. Τότε η μάνα απελπισμένη έτρεξε στην μεγάλη εκκλησία των Καθολικών, όπου βρήκε τους ιερείς και τους παρεκάλεσε να διαβάσουν ευχές για την θεραπεία των παιδιών της. Τότε, όπως η ίδια μας είπε, της απήντησαν οι ντόπιοι καθολικοί ιερείς:
        -Εμείς δεν ημπορούμε να βγάλουμε τα δαιμόνια από τους ανθρώπους. Η εκκλησία μας δεν έχει αυτή την δύναμι. Πρέπει να πάτε στους Ορθοδόξους. Μόνο η δική τους Εκκλησία εκδιώκει τα δαιμόνια και θεραπεύει τέτοιους ασθενείς.
        -Και πού ευρίσκεται η Εκκλησία τους;
       -Θα πάρης το τραίνο και θα ταξιδεύσης στο νότιο Κογκό. Θα φθάσης στην πόλι Κολουέζι. Εκεί είναι το Κέντρο τους.
       Πράγματι, η χαροκαμένη αυτή μάνα, έφθασε μετά από πολλές ταλαιπωρίες στο Κολουέζι, όπου μας διηγήθηκε όλο αυτό το συμβάν.
     Οι Πατέρες της Ιεραποστολής με ευλογία του Προϊσταμένου αρχιμ. π. Μελετίου άρχισαν το πνευματικό τους έργο. Και δεν άργησε ο Πανάγαθος Θεός να απαλλάξη αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα από την μανία και την οργή των δαιμόνων.
      Έφυγα τον Αύγουστο του 2006 για την Ελλάδα και δεν ξέρω τί έκαμε, μετά την θεραπεία των παιδιών αυτή η γυναίκα. Έμεινε εκεί ή επέστρεψε στην πατρίδα της...
 
«Η ΔΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ»
ΜΟΝΑΧΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΤΟΥ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΨΕΛΗ»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή