Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ», της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας.




Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό, διεξήχθησαν οι Τελικοί των Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου όλων των Κατηγοριών των Κατηχητικών Συνάξεων ( Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Αποφοίτων Αρρένων και Θηλέων) στα πλαίσια του Αθλητικού Οργανισμού « Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας. Ύστερα από συναρπαστικές αναμετρήσεις, όλες κάτω από το πνεύμα του υγιούς αθλητισμού, πρωταθλητές για το εκκλησιαστικό έτος 2010-2011 αναδείχθηκαν :

1)      Πρωταθλητές Ποδοσφαίρου Αρρένων Δημοτικού : ΡΩΜΗΙΟΙ  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
2)      Πρωταθλητές Ποδοσφαίρου Αρρένων Γυμνασίου: ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
3)      Πρωταθλητές Ποδοσφαίρου Αρρένων Λυκείου : ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
4)      Πρωταθλητές Ποδοσφαίρου Αρρένων Αποφοίτων: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
5)      Πρωταθλήτριες Ποδοσφαίρου Θηλέων Αποφοίτων : ΆΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Τις απονομές στους νικητές, έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Νεότητος : π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, π. Γεώργιος Φειδόπουλος και π. Αντώνιος Χρήστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι νικητές και νικημένοι χειροκρότησαν ο ένας τον άλλον χωρίς κανένα ίχνος ανταγωνισμού.

Μετά τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων, δόθηκε κέρασμα (χυμούς και παγωτό γρανίτας) σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη όπου θα ξεκινήσουν τα καινούρια.  

π. Αντώνιος Χρήστου
Εφημέριος Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή