Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Γεωργίου εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β., την Τρίτη του Πάσχα (22/4).




Την παραμονή της εορτής του Αγίου Γεωργίου Καβουρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλος,   χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό της περιοχής Καβουρίου Βουλιαγμένης.


  Τον Θείον Λόγον κήρυξε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Μιχαήλ Κανέλλος Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας. Στο κήρυγμα του ο π. Μιχαήλ, αναφέρθηκε στη χαρά που εκπέμπει το μήνυμα της Αναστάσεως, αλλά και για το Αναστάσιμο Φως που ανακαινίζει τον άνθρωπο και γεύεται τα μέλλοντα στο τώρα!  



Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία Πασχαλινά αυγά και από ένα εικονάκι της Αναστάσεως του Κυρίου, στο πλήθος των προσκυνητών που είχαν κατακλύσει τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο του Ιερού Ναού.




                         
    Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή