Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Το Σάββατο του Λαζάρου στην Ενορία του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.



Το Σάββατο του Λαζάρου τελέσθηκε η Θ. Λειτουργία με τη συμμετοχή πολλών πιστών, όπου μετείχαν και οι περισσότεροι στη Θ. Κοινωνία.
Στη συνέχεια η τράπεζα Αγάπης του Ναού μας, έδωσε τρόφιμα σε αυξημένη ποσότητα στους δικαιούχους της, αλλά και σε μερικές περιπτώσεις έκτακτες που παρουσιάστηκαν και από ένα σεβαστό ποσό. Η τράπεζα Αγάπης αναστέλλει τη Λειτουργία της και θα λειτουργήσει πάλι για το κοινό το Σάββατο 3 Μαΐου 2014.

   Στις 10.30 λειτούργησαν οι Κατηχητικές Συνάξεις του Ναού μας , όπου μιλήσαμε για τη Μ. Εβδομάδα σε όλα τα τμήματα. Ο Υπεύθυνος Νεότητος του Ναού μας έδωσε ως αναμνηστικό στα παιδιά και τους κατηχητές, από ένα αγιογραφημένο ξύλινο Αυγό από την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Καρέα και ευχήθηκε για μετοχή στις Ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας μας και Καλή Ανάσταση! Στη συνέχεια πήγαμε στο γήπεδο απέναντι από το Ναό μας, για το κέρασμα, για παιχνίδι και δραστηριότητες , όπου κατασκευάσαμε πασχαλινές καρτούλες.
Στις 12.15 τα αγόρια του δημοτικού αναχώρησαν για το γήπεδο στη κάτω βούλα, όπου είχαν παιχνίδι πρωταθλήματος της Μητροπόλεως, ποδοσφαίρου 5Χ5 αρρένων, με την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Καραπάνου Γλυφάδας. Ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, χάσαμε 10-5, αλλά όλα τα παιδιά ήταν χαρούμενα με την απόδοση και τη προσπάθεια.
              Τα Κατηχητικά μας κλείσανε και αυτά για τις ημέρες του Πάσχα και θα ανοίξουν πάλι το Σάββατο 26 Απριλίου 2014.


                   Εκ του Ιερού Ναού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή