Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

O π. Αντώνιος Καλλιγέρης την Πρωτομαγιά στη Νεανική Σύναξη του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.


Την Πέμπτη  1  Μαΐου 2014, στις 8.15 μ.μ. στη Νεανική Σύναξη του Ι.Ν. Κοιμήσεως Αγίου Νεκταρίου Βούλας, στην εξ’ αναβολής προγραμματισμένη παρουσία του, πριν το Πάσχα, θα βρίσκεται και θα ομιλήσει  ο  Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Καλλιγέρης, Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίας Φιλοθέης του Ομώνυμου Δήμου, Εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, επί σειρά ετών Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος και νυν Γενικός Διευθυντής του Γραφείου Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών,   ο οποίος θα  αναπτύξει το θέμα : «Αναστάσως ημέρα…. Συγχωρήσωμεν πάντα τη Αναστάσει….».
Παρακαλούνται  τα μέλη της Συνάξεως (νέοι και νέες από 18 έως και 35 ετών) αλλά και όσοι άλλοι ως παρατηρητές επιθυμούν,  να συμμετέχουν. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει η Ακολουθία του Μ.  Αποδείπνου, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας.


               Εκ του Νεανικού Τομέα του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή