Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Διεξήχθησαν οι τελικοί, στο "Α΄ Διενοριακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ)", του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ», της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας.


Τη Κυριακή 24 Μαΐου 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Βάρης, διεξήχθηκαν οι τελικοί  Α΄  Διενοριακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ), του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας.

 Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν δύο τελικοί Κατηχητικών Συνάξεων αγοριών :

α) (μικτή ομάδα παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου) μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας (Σκορ 22-25).


β) Αποφοίτων Αρρένων μεταξύ των Ενοριών: Κοίμηση Δικηγορικών Γλυφάδας-Άγιος Τρύφωνας Τερψιθέας (Σκορ 30- 26).



Και οι δύο αναμετρήσεις έγιναν σε αθλητικά πλαίσια, με ωραίο θέαμα, εναλλαγές στο σκορ και πολύ κλειστές άμυνες κάτι που δικαιολογεί την  χαμηλή  παραγωγικότητα σε πόντους και στα δύο παιχνίδια.


Στο τέλος των αναμετρήσεων, έγιναν οι απονομές των μεταλλίων και του Κυπέλλου των δύο πρωταθλημάτων, από τον Γραμματέα του Γραφείου Νεότητος π. Αντώνιο Χρήστου, ο οποίος εκπροσωπούσε και τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλο. 




Στις 6 Ιουνίου 2015 στις 8.00 το βράδυ στα γήπεδα του STAR FC 
Bούλας, θα πραγματοποιηθούν οι αντίστοιχοι τελικοί στο ποδόσφαιρο.








           Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή