Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Η εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στην Νέα Κίο Αργολίδος (ΦΩΤΟ).

Ρεπορτάζ: Ευάγγελος Μπουγιώτης
Ρεπορτάζ: Ευάγγελος Μπουγιώτης


Την Τρίτη 5 Μαΐου 2015, εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης πανηγύρισε όλος ιδιαίτερος  ο Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου.
Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 εψάλλει  ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου Καλλινίκου, βοηθού Επισκόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, μετ” Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος και στη εν συνεχεία  έγινε  η λιτάνευσης  της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Ειρήνης παιανιζούσης της Φιλαρμονικής Μουσικής της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κίου.
Ανήμερα της εορτής  τελέσθηκε ο Όρθρος και  η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος, χοροστατούντος και λειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νεκταρίου.
Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ιωάννης Ανδριανός ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος , ο δήμαρχος της πόλης του Αργούς  Δημήτρης Καμπόσος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β Σιδέρης κα.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ακολούθησε κέρασμα σε όλους προσφορά του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού ναού.
Κατά την διάρκεια της λειτουργίας τιμήθηκε και ο επί 25ετία , Αριστερός Ιεροψάλτης κ. Χατζηγεωργίου.
Οι Ιερείς του ναού πατέρας Δημοσθένης και Ηλίας Γάτσιος ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Αργολίδος που τους τίμησε με την παρουσία του ,καθώς και τους πιστούς που τίμησαν την Αγία Ειρήνη.
KIOS_AG_EIRHNHS1KIOS_AG_EIRHNHS6KIOS_AG_EIRHNHS11KIOS_AG_EIRHNHS12KIOS_AG_EIRHNHS15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή