Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΟΡΜΠΙ ΒΑΡΗΣ

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ

________

                                         ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ                                                          ΠΡΟΦΗΤΟΥ  ΗΛΙΟΥ  ΚΟΡΜΠΙ  ΒΑΡΗΣ



                                               Προφήτου Ἠλίου 7, ΤΚ. 16672, Κόρμπι Βάρης.                                                                                                      Τηλ: 210 9655370                                               

 site: http://www.profitilia-kormpivari.gr    email : profhthshliaskormpivaris@gmail.com                  

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ



    Αρχίζουν με τη χάρη Του Θεού στο Κέντρο Διακονίας του Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 Σεμινάρια-μαθήματα Καλλιτεχνικής Βιβλιοδεσίας. Όσοι επιλέξουν να  συμμετάσχουν στο Σεμινάριο μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν μόνοι τους ένα σημειωματάριο ή ένα ημερολόγιο, θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν «ζωή» στα παλιά και φθαρμένα βιβλία τους, να τα «θωρακίσουν»  και να εξασφαλίσουν ομοιογενή και καλαίσθητη εμφάνιση σε πολύτιμα έργα που κατέχουν, ενώ καθώς η θεωρία θα τρέχει μέσα στο μάθημα, παράλληλα με την πράξη, όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν εντυπωσιακές μοναδικές δημιουργίες, ανάλογα με το ταλέντο και τη διάθεση που θα έχουν. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ασχοληθούν και επαγγελματικά στη ζωής τους.

 

    Οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχτούν και θα μάθουν να διακρίνουν στους τύπους της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας (ραφτή, κολλητή, ιαπωνική κ.α.), θα μάθουν να χειρίζονται το ενδεδειγμένο εργαλείο για τη βιβλιοδεσία, δηλαδή το επονομαζόμενο τεζάκι, θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα υλικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν (χαρτόνια, κόλλα, σελιδοδείκτες, πετσόχαρτα, δέρματα, κ.α.), για τη δυνατότητα κατασκευής διαφόρων τύπων εξωφύλλου (υφασμάτινο, δερμάτινο, ξύλινο), ευχετήριας κάρτας, άλμπουμ φωτογραφιών και ότι άλλο επιθυμούν.

 

      Ο Υπεύθυνος των μαθημάτων είναι ο κ. Νικόλαος Καραμέτρος. Εγγραφές μέχρι 31 Σεπτεμβρίου στο email profhthshliaskormpivaris@gmail.com  Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιούνται ανά 15 ημέρες 6:30 μ.μ.-8:00 μ.μ.  Τετάρτη παρά Τετάρτη.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή