Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Προσκυνηματική Εκδρομή στη Νήσο Ζάκυνθο 11-13/ Μαρτίου 2024

 

 

                      ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ

________

                                                     ΙΕΡΟΣ   ΝΑΟΣ                                                              ΠΡΟΦΗΤΟΥ  ΗΛΙΟΥ  ΚΟΡΜΠΙ  ΒΑΡΗΣ


                                                               Προφήτου Ἠλίου 7, ΤΚ. 16672, Κόρμπι Βάρης.                                                                                                    Τηλ: 210 9655370                                                                site: http://www.profitilia-kormpivari.gr  email : profhthshliaskormpivaris@gmail.com

 

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΖΑΚΥΝΘΟ




11 – 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 Αναχώρηση  νωρίς το πρωί   από το Πηγάδι στο Κόρμπι   και με ενδιάμεση στάση καθοδόν, άφιξη στο Λιμάνι της Κυλλήνης.  Επιβίβαση στο Ferry – Boat  , άμεση αναχώρηση  και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο θαυμάσιο ξενοδοχείο μας DIANA HOTEL 4*( κεντρικό/ στην Πλατεία Αγίου Μάρκου στην πόλη της Ζακύνθου ), χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ξεκούραση. Το απόγευμα θα έχουμε την πρώτη μας γνωριμία με το νησί , με το προσκύνημά μας στον Άγιο Διονύσιο. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Λόφο του Στράνη , εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον ύμνο στην ελευθερία. Αναχώρηση για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης της Ζακύνθου όπου θα επισκεφθούμε τον Ναό της Χρυσοπηγής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Δείπνο  διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδος  όπου θα επισκεφθούμε τον Ναό της Αγίας Μαύρας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα χωριά Αγ. Λέων , Έξω Χώρα , Μαριές , Αναφωνήτρια. Στάση για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή , εκεί όπου είχε μονάσει ο Άγιος Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Άγιο Γεώργιο των Γκρεμνών   ( εάν είναι εφικτό ) , όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας , το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του. Στάση στις Βολίμες για να προμηθευτούμε κρασί , μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Στην παραλία του Αγίου Νικολάου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για το προαιρετικό μας γεύμα και προαιρετική κρουαζιέρα (αν επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες) στις Γαλάζιες Σπηλιές και στο Ναυάγιο.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο , διανυκτέρευση!

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Πρωινό στο ξενοδοχείο  και χρόνος ελεύθερος στην πόλη της Ζακύνθου  για τα τελευταία σας ψώνια. Επιβίβαση στο FerryBoat , αναχώρηση για την Κυλλήνη. Πορεία επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις και άφιξη στο Κόρμπι , αργά το απόγευμα.

Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο : 190 ευρώ

Μονόκλινο δωμάτιο     :                                    225  ευρώ

Προκαταβολή μέχρι 31/12/2023 100 ευρώ για δίκλινο/τρίκλινο  και 125 για μονόκλινο

Και εξόφληση μέχρι 11/2/2024 τα υπόλοιπα 90 ευρώ για δίκλινο/τρίκλινο  και 100 για μονόκλινο

Περιλαμβάνονται : Μεταφορές , περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα, ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη ,  2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DIANA    με πρωινό  ημερησίως   , διόδια διαδρομής .

Δεν Περιλαμβάνονται : Είσοδοι σε Μουσεία και αρχαιολογικούς Χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό , ο φόρος διανυκτέρευσης ( 3 ευρώ το δωμάτιο ημερησίως )   και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ  ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ «ΑΕΙ  ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΝ»

ΗΦΑΙΣΤΟΥ 6 – 8 , ΒΑΡΗ TEL: 210 – 8975304 – FAX : 210 – 8975382

 

                                                            Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή