Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Ιερό Σαρανταλείτουργο για την Εορτή των Χριστουγέννων στον Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης



   Από 15ης Νοεμβρίου και μέχρι τα Χριστούγεννα θα τελεσθεί -συν Θεώ - στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Κόρμπι Βάρης για άλλη μια χρονιά  Ιερό Σαρανταλείτουργο (40 συνεχόμενες Θείες Λειτουργίες).

   Μπορείτε να προμηθευθείτε από τον Πρόναο από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου έως και τις 15 Νοεμβρίου το ειδικά φτιαγμένο ΔΙΠΤΎΧΟ ΟΝΟΜΑΤΩΝ με την ένδειξη ΙΕΡΟ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ και να το συμπληρώσετε επιστρέφοντας το στο Ναό, για να μνημονευθούν στις λειτουργίες αυτές τα ονόματα των ζώντων και των κεκοιμημένων. (Προσοχή! Δεν θα γίνουν δεκτά άλλου τύπου χαρτιά, για να μην μπερδεύονται και χάνονται).

   Τα ονόματα  θα παραλαμβάνονται από τους Ιερείς της Ενορίας και μόνο όχι στο προσωπικό του Ναού ή τους Επιτρόπους.

   Καλό θα ήταν βέβαια εκτός των ονομάτων, η συχνή συμμετοχή σας στην Θεία Λειτουργία (ειδικά από του μη εργαζόμενους) και όσο το δυνατόν να προσκομίζετε τακτικά τα δώρα για να τελεσθεί η Θεία Λειτουργία που  υπενθυμίζουμε είναι τα εξής :

– Ένα πρόσφορο (κατά προτίμηση χειροποίητο).

-Δύο Λαμπάδες Αγίας Τραπέζης από αγνό κερί.

– Μοσχοθυμίαμα και καρβουνάκια.

– Ελαιόλαδο.

– Κρασί – ΝΑΜΑ

          Ευχόμαστε να εκτιμήσουμε όλοι οι Ενορίτες αυτή την μεγάλη πνευματική ευκαιρία που μας δίνει η Ενορία μας και να είναι πραγματικά βοήθειά μας!

                                      Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή