Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Τον νέο Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου, όρκισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. κ. Παύλος.



 Την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ., στην Aίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλεως, εντός του Δημαρχείου, τελέσθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Η τελετή τελέσθηκε σε πανηγυρικό και αισιόδοξο κλίμα, σε ένα κατάμεστο Δημαρχείο έως το προαύλιό του, από Δημότες, εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, παρουσία κληρικών, πρώην Δημάρχων, νέων Δημάρχων από γειτονικούς Δήμους, Ευρωβουλευτές εν ενεργεία και πρώην, των Υπουργών Ναυτιλίας και Δημοσίας Τάξεως.


  Μετά την Ορκωμοσία, ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους επικεφαλής όλων των Δημοτικών παρατάξεων και στο τέλος του νέου Δημάρχου της πόλεως. Όλοι προέταξαν το κοινό καλό και δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν γι αυτό.

   Μετά τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των Πολιτικών Συνδυασμών, ο Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, υπογράμμισε τις τοποθετήσεις όλων και τους ζήτησε να έχουν γνώμονα το κοινό καλό του Δημότη, βγάζοντας όταν μπαίνουν σε αυτή την αίθουσα τις πολιτικές προκαταλήψεις που πιθανόν να έχει ο καθένας!  Ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο,   υγεία και δύναμη για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους για το καλό όλων.

   Κλείνοντας, ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, είπε ότι οι πόρτες της Μητροπόλεως είναι για όλους ανοιχτες για  συνεργασία και  για την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων, για το καλό των πολιτών και του τόπου.

   Ολόκληρη η ομιλία του Σεβασμιωτάτου είναι εδώ .

   Μετά την ομιλία του Ποιμενάρχου μας, ακολούθησε η υπογραφή του πρακτικού της ορκομωσίας, από όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, πιάνουν δουλειά. 



 Αξίζει να σημειωθεί το εγκάρδιο κλίμα που υπήρχε μεταξύ του Σεβασμιωτάτου με όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους επικεφαλής των παρατάξεων της νέας πολιτικής αρχής, αλλά και με τον κόσμο που προσήλθε στη τελετή. Σχεδόν  κανείς δεν έφυγε αν δεν χαιρετούσε και δεν λάμβανε την ευχή του Επισκόπου.


       




                   Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή