Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ 2010

Αγαπητοί μου αδελφοί,

Σε ένα κόσμο, όπου αντιλαμβάνεται την κρίση μόνο στην οικονομική της διάσταση και προοπτική. Σε μια ανθρωπότητα που την μόνη «σταύρωση» που αισθάνεται και την αγγίζει, είναι η δική της από τις οικονομικές στενότητες και δυσκολίες. Ο μέσος άνθρωπος περιμένει και μιλά για «Ανάσταση», αλλά ως σωτηρία από την ανέχεια που οδηγεί στον «παράδεισο» της υλικής αφθονίας και του πλούτου. Όμως ο Κύριος έρχεται και φέτος να Σταυρωθεί και να Αναστηθεί με την θέλησή Του, οδηγώντας με την θυσιαστική και σταυρική Του αγάπη, τον κόσμο να δει την κρίση στην πνευματική του διάσταση. Την ανθρωπότητα να δει την σταύρωση, ως «συσταύρωση» με τον Χριστό, σε μια πορεία δύσκολη αλλά ουσιαστική- «όντως ζωή». Όπου ο άνθρωπος οδηγείται στην Ανάσταση από τον θάνατο την φθορά και την αμαρτία, σε ένα παράδεισο που ο Κύριος θα είναι φως και θα ευφραίνει, θα πραγματώνει όλη την ανθρώπινη ύπαρξη ως πολίτες και δούλοι της Βασιλείας Του Θεού.

Εύχομαι με πολύ Αγάπη, ο Αναστάς Κύριός μας, να μας χαρίζει το Λαμπροφόρο Φως Του, για να πορευόμαστε στη πνευματική ζωή που χάραξε ο ίδιος!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Πρεσβύτερος Αντώνιος Χρήστου

2 σχόλια:

soulful είπε...

Χριστός Ανέστη και χρονια πολλά

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Πάτερ μου, έχω έναν προβληματισμό:
2000 χρόνια τώρα, κάνουμε πάνω-κάτω τις ίδιες ευχές, αλλά τίποτα ουσιαστικά δεν αλλάζει.
Μήπως πρέπει να κάνουμε παράλληλα και τίποτ' άλλο;

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή