Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Στη Βοιωτία πραγματοποιήθηκε η προσκυνηματική Εκδρομή του μηνός Δεκεμβρίου, του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας .




   Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, στα πλαίσια του Φιλοπτώχου Ταμείου του, διοργανώνει κάθε μήνα προσκηνυματικές εκδρομές. Η 2η  προσκυνηματική εκδρομή  για το Εκκλησιαστικό Έτος 2012-2013, πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 με προορισμό τις Ιερές Μονές : α) Σαγματά και β) Οσίου Λουκά Βοιωτίας. Επειδή όμως δεν μπορέσαμε να προσεγγίσουμε το Μοναστήρι της Σαγματά, λόγω ότι ο χωματόδρομος γλιστρούσε, πήγαμε μέσα στη πόλη της Θήβας, όπου βρίσκεται ο τάφος και τα Ιερά Λείψανα του Αγίου και Ευαγγελιστού Λουκά.  Προσκυνήσαμε εκεί και στη συνέχεια περνώντας από την Αλίαρτο, το Δίστομο και τη Λειβαδιά πήγαμε στο Στείρι όπου λίγο έξω βρίσκεται η Ι.Μ. Οσίου Λουκά του Στειριώτη. 

Αφού προσκυνήσαμε εκεί,  αναχωρήσαμε στην Αράχωβα για το μεσημεριανό φαγητό. Στις 4.30 μ.μ. πήραμε το δρόμο της επιστροφής και στις 8.00 μ.μ. ήμασταν πίσω στον Ιερό Ναό.
 Οι  σκοποί  της εκδρομής που ήταν η πνευματική  ωφέλεια και ανανέωση, καθώς επίσης και  η άμεση ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου, επιτεύχθηκαν και με το παραπάνω.


        Η επόμενη Εκδρομή μας, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί, πρώτα ο Θεός, στις 24 Ιανουαρίου του 2013 με προορισμό τις Ιερές Μονές : α) Παναγία Μαλεβής και β) Αγίου Νικολάου Βαρσών, οι οποίες βρίσκονται στην Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας.  Λεπτομέριες και τιμή εισιτηρίου θα ανακοινωθούν επισήμως μετά τις Εορτές.

        
                                   Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή