Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η Εορτή των Χριστουγέννων της Κατηχητικής Συνάξεως του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας.




  Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.15 μ.μ., τα παιδιά του Κ.Α.Α.Π. Βούλας, είχαν πάλι την τιμητική τους.  Στα πλαίσια της Κατηχητικής Συνάξεως που τελείται εκεί κάθε Παρασκευή, έγινε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από τα ίδια τα παιδιά), για όλους όσους ήρθαν και τα τίμησαν στην Εκδήλωση τους. Την παρουσίαση, τον συντονισμό της εκδηλώσεως και την ομιλία που άρχισε την εορτή, με θέμα : ««Αλήθεια ξέρουμε τι έγινε τα Χριστούγεννα;», με παρουσίαση σχετικών διαφανιών,

 είχε ο Υπεύθυνος Εφημέριος του Ιδρύματος, π. Αντώνιος Χρήστου.


   Τα παιδιά στη συνέχεια παρουσίασαν σε θεατρική παράσταση: Την Ιστορία της γεννήσεως Του Μεσσία Χριστού.

 Μετά το τέλος του Θεατρικού την εκδήλωση λάμπρυνε με την εμφάνισή της, η χορωδία της Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργίου Ρουμπέση, Πρωτοψάλτη του ίδιου Ναού, όπου έψαλαν το Απολυτίκιο της Εορτής και τραγούδησαν κάλαντα από διἀφορα μέρη της Ελλάδας και διάφορα τραγούδια των Χριστουγέννων.

Με τη λήξη της Εορτής τα παιδιά έλαβαν από τα χέρια του π. Αντωνίου τα δώρα, που επιμελήθηκε η κ. Σοφία Χρυσοστόμου, συνεργάτης επί σειρά ετών, των Κατηχητικών Συνάξεων του Ιδρύματος, προσφορά της κ. Ψιλλάκη της Προέδρου του Συλλόγου «Φίλοι του Πίκπα» και της κυρίας Ασπασίας Καλογήρου, εθελόντρια επίσης του Ιδρύματος.

 To Σάββατο 22/12 θα τελεσθεί Θ. Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού στο ΚΑΑΠ Βούλας, όπου θα  κοινωνήσουν, όλα τα βαπτισμένα παιδιά του Ιδρύματος, ενώ  η κατηχητική σύναξη,  θα επαναλειτουργήσει από το νέο έτος.


           Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Στυλιανού Κ.Α.Α.Π.Β.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή