Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση Μητροπολίτου Γλυφάδας με τον Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββα και Πανήγυρις του Αγίου Νικολάου



Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012, που η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου, φέρει και τα ονομαστήριά του ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Πολωνίας κ. Σάββας, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας.

Εκμεταλλευόμενος αυτή την ευλογημένη συγκυρία, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Ελληνική πρωτεύουσα και του ευχήθηκε δεόντως. Κατά τη συνάντησή τους, σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα,  οι δύο Ιεράρχες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν παλαιές συναντήσεις τους, αλλά και να ανταλλάξουν εμπειρίες από την τρέχουσα εκκλησιαστική πραγματικότητα.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας, παραμονή της Εορτής του Αγίου Νικολάου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γλυφάδας. Ανήμερα της Εορτής, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον κατάμεστο από κόσμο ιστορικό Ναό της πόλεως της Γλυφάδας.

                           Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή