Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

O Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος επισκέφθηκε το Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας.



Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2012 το απόγευμα,   ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης  Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο, Εφημέριο του Νοσοκομείου,  τον π. Αντώνιο Χρήστου, Εφημέριο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος Βούλας και από μια ομάδα  περίπου 45 εθελοντών, πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, ενόψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Αψηφώντας τη βροχή, ο Ποιμενάρχης της Τοπικής Εκκλησίας, για 4,5 περίπου ώρες, επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, μοιράζοντας Χριστουγεννιάτικα δώρα, (εικονάκια, δέματα με ευλογίες και γλυκίσματα), σε όλους τους ασθενείς, το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στους συνοδούς των ασθενών.

Σε όλους τους θαλάμους και τα τμήματα,  οι εθελοντές έψελναν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα,

 ενώ ο Σεβασμιώτατος συνομιλούσε με τους ασθενείς, 

 ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας τους και τους ευχόταν  γρήγορη ανάρρωση. Σε πολλές περιπτώσεις συνιστούσε να έχουν οι ασθενείς αλλά και οι συνοδοί τους, πίστη στο Θεό, κουράγιο και εμπιστοσύνη στους γιατρούς.

Στους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες,  ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για ό,τι προσφέρουν στους ασθενείς και ευχήθηκε  να έχουν  δύναμη στη δύσκολη και απαιτητική αποστολή τους και φυσικά καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με Χριστό.

Μετά την ολοκλήρωση της επισκέψεως,  ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εθελοντές που για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στο ποιμαντικό έργο της τοπικής Εκκλησίας.


                                 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή