Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ο π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος, στη Νεανική Σύναξη του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας.




Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012,  είχαμε την χαρά και την ευλογία, να βρίσκετε στη Σύναξή μας ο π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονή Σαγματά στο Ύπατο Βοιωτίας.

Στις 8.30 μ.μ.  τελέσθηκε η Ακολουθία του Αποδείπνου και στις 9.00 μ.μ.  άρχισε η ομιλία με  θέμα γύρω από το πρόσωπο, το βίο και τα θαύματα του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού. Ο π. Νεκτάριος με απλό τρόπο μας διηγήθηκε πως γνώρισε και ασχολήθηκε με τον Όσιο Λουκά στις προσκυνηματικές εκδρομές τις οποίες συμμετείχε στη περιοχή. Δέχθηκε πολλές ερωτήσεις και γρήγορα η συζήτηση πήγε στη κατάσταση τη σημερινή της πατρίδος μας αλλά σε σύγκριση και με τις βιοτικές συνθήκες εκείνων των περιοχών στις οποίες έζησε ο Άγιος Λουκάς.  Κατά την παραμονή του π. Νεκταρίου στη Σύναξη τέθηκαν προς προσκύνηση και τμήμα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά.

 Όλα τα μέλη της Συνάξεως  ωφελήθηκαν πολύ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου για την τελευταία Σύναξη για το 2012, που κλείνει πάντα με δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

                           Εκ της Νεανικής Συνάξεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή