Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

«19η Γιορτή τοῦ Παιδιοῦ» τῆς Ἱεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

 


«19η Γιορτή τοῦ Παιδιοῦ» τῆς Ἱεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

Τήν Κυριακή τῶν Ἁγίων Πάντων, 30 Ἰουνίου 2024,  στήν πλατεία Σμύρνης τοῡ Δήμου Ἑλληνικοῦ - Ἀργυρουπόλεως, πραγματοποιήθηκε ἡ 19η κατά σειρά "Γιορτή του Παιδιού", πού διοργάνωσε τό Γραφεῖο Νεότητος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Γλυφάδας.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Η αγιότητα ως σκοπός της ζωής μας!

 


του π. Αντωνίου  Χρήστου



    Αγαπητοί Αναγνώστες είναι γνωστό ότι η περίοδος του Πεντηκοσταρίου τελειώνει με την Κυριακή των Αγίων Πάντων! Η Εκκλησία μας έχει αφιερωμένη αυτή την ημέρα, μία Κυριακή μετά την Εορτή της Πεντηκοστής και εορτάζει όλους μαζί, όσους αγίασε το Άγιο Πνεύμα, τους Προπάτορες και Πατριάρχες, τους Προφήτες τους Αποστόλους, τους Μάρτυρες και τους Ιεράρχες, τους Ιερομάρτυρες και Οσιομάρτυρες, τους Όσιους και Δίκαιους και όλες γενικά τις άγιες Γυναίκες και τους υπόλοιπους ανώνυμους ή άγνωστους σε εμάς ακόμη Αγίους που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και φανερωθεί από τον Θεό! Γιατί τα κάνει όλα αυτά; Αυτό θα εξετάσουμε στο σημερινό μας άρθρο, ας ξεκινήσουμε!

Συνειδητός Ενορίτης Ιουλίου 2024





Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή