Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας στην Ενορία Προφήτου Ηλιού Κόρμπι - Βάρης.

Στις 23 Μαρτίου 2012ημέρα τελέσεως της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών της Παναγίας μας, στην Ενορία του Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης,προσκεκλημένος ήταν ο π. Αντώνιος Χρήστου, Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας και Υπεύθυνος Νεότητος της Ι.Μ. Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας,Βουλιαγμένης και Βάρης, ο οποίος τέλεσε την Ακολουθία.
Στο τέλος ακολούθησε η ομιλία του για το πρόσωπο της Παναγίας μας και στο σπουδαίο ρόλο της Παναγίας στο σχέδιο της Θείας Οικονομίας Του Θεού.
Πριν το «Δι ευχών» ο Εφημέριος του Ι.Ν.Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, π. Παναγιώτης Γκέζος,  ευχαρίστησε τον π. Αντώνιο, για την άμεση ανταπόκριση στη πρόσκλησή του και σήμερα είναι ανάμεσά μας. Ευχήθηκε από καρδιάς ο π. Παναγιώτης ο π. Αντώνιος να έχει υγεία και δύναμη για το δύσκολο πνευματικό αγώνα και να έλθει και άλλη φορά σε λατρευτική ευκαιρία όποτε θελήσει και μπορέσει. στην Ενορία τους.
Εκ του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Κόρμπι-Βάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή