Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συμμαχία Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. με εθελοντές Ιατρούς και Φαρμακοποιούς Νοτίων Προαστίων.

Ελληνικη Δημοκρατια

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ,

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 2 - 16673 ΒΟΥΛΑ

Τηλ. 210-9658849 fax: 210-9657210 www.imglyfadas.gr E-mail: imgl@otenet.gr

Ἀριθ. Πρωτ. 341          Ἐν Βούλᾳ τῇ 28ῃ Μαρτίου 2012



ANAKOINΩΝΙΣ
(σε μονοτονική έκδοση)

Προς

τους  Ευσεβείς Χριστιανούς

της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Όπως ίσως γνωρίζετε, από οκταετίας η Κοινωνική Υπηρεσία της Μητροπόλεώς μας, η «Φωλιά Ελπίδος» στελεχωμένη με κοινωνικές λειτουργούς και πεπειραμένους εθελοντές συνεργάτες κληρικούς και λαϊκούς, προσφέρει αθόρυβα, πλούσιο κοινωνικό έργο σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας, δίχως θρησκευτική, εθνική ή οποιαδήποτε άλλη διάκριση.

       Γι ‘ αυτό με ικανοποίηση η Ιερά Μητρόπολή μας, ανακοινώνει τη λειτουργία του «Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου», μίας πρωτοβουλίας την οποίαν ανέλαβαν, εθελοντές Ιατροί και Φαρμακοποιοί της περιοχή μας. Το Κοινωνικό Ιατρείο, στεγάζεται εντός του χώρου της πρώτης Αμερικανικής Βάσεως στο Ελληνικό, δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού.  Σ’ αυτό, παρέρχονται δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις, φάρμακα, ψυχολογική υποστήριξη και βρεφική φροντίδα, σε όλους τους ανασφάλιστους,  άπορους και άνεργους συμπολίτες μας.

    Η Μητρόπολή μας, αγκαλιάζει και συγχαίρει τους εμπνευστές, διαχειριστές και εθελοντές συνεργάτες αυτής της κοινωνικής προσφοράς και ευελπιστεί στη μεταξύ μας καλή συνεργασία, προς το συμφέρον των πολιτών της περιοχής.

   Με την παρούσα ευκαιρία, καλούμε όσους χριστιανούς έχουν στα σπίτια τους φάρμακα που περισσεύουν και δεν θα χρησιμοποιηθούν, όπως και άλλα είδη νοσηλείας, να τα προσκομίσουν, είτε στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο στο Ελληνικό, είτε στη Φωλιά Ελπίδος, που φιλοξενείται στα Γραφεία της Μητροπόλεώς μας στη Βούλα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη πρωί 9.00-12.00.

       Σε καιρούς χαλεπούς κάθε συμπαράσταση στους αδελφούς μας είναι επιβεβλημένη, κάθε προσφορά αγάπης ευλογημένη.

       Υπενθυμίζουμε επίσης για την αιμοδοσία που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολή μας, την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας, από ώρα 11.00 π.μ. έως και 1.00 μ.μ. .

                     Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή