Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Καλοκαίρι και ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, κανονικά στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.


          Ο Αύγουστος εκτός από τον μήνα Παναγίας είναι και ο μήνας κυρίως των διακοπών. Σε αυτά τα πλαίσια αρκετές Μητροπόλεις κλείνουν τα Γραφεία τους για λίγες μέρες και μερικές από αυτές, αφήνουν συνήθως μόνο το Γραφείο Γάμων σε λειτουργία. Ακόμη και τα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου κλείνουν και το Συνοδικό Μέγαρο μένει πολλές φορές  με προσωπικό ασφαλείας.
       Στη Μητρόπολη Γλυφάδας αν και αστική και παραλιακή Μητρόπολη, δεν συμβαίνει το ίδιο από την αρχή της ίδρυσής της. Από το 2002 που υπάρχει ως Μητρόπολη, τα Γραφεία λειτουργούν κανονικά  και ο Μητροπολίτης βρίσκεται στο Γραφείο, δέχεται κόσμο και διεκπεραιώνει τις απαραίτητες υποθέσεις.
       Σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 μεταξύ άλλων ο Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος,  στο Γραφείο του Μητροπολίτου, δέχτηκε και μια οικογένεια από το Πανόραμα της Βούλας, με τον μικρό τους γιο Βασίλειο, οι οποίοι έφεραν ρούχα για την Κοινωνική Υπηρεσία "ΦΩΛΙΑ ΕΛΠΙΔΟΣ" της Μητροπόλεως και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετά λεπτά της ώρας, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα. Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, έδωσε πολλές ευλογίες στην οικογένεια και ιδιαίτερα στον μικρό Βασίλειο, μεταξύ αυτών και το "χρυσό" μετάλλιο του Αθλητικού Οργανισμού "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ" της Μητροπόλεως. 
     Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, η οικογένεια είχε ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη, να συναντήσει τον Υπεύθυνο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αντώνιο Χρήστου, ο οποίος είναι και ο Ιερέας που όταν υπηρετούσε στον Άγιο Νεκτάριο Πανοράματος Βούλας, είχε βαπτίσει τον μικρό Βασίλειο.


                                              Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.