Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε το 1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) , του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β.Ολοκληρώθηκε  το  1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  (πινγκ-πονγκ), που διοργάνωσε  ο Αθλητικός Οργανισμός «Αγιος Νέστωρ» της Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας,  Βουλιαγμένης & Βάρης,
Οι αγώνες έγιναν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γλυφάδας,  την Τετάρτη της Διακαινησίμου Εβδομάδος του Πάσχα 11 Απριλίου 2018. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 3 κατηγορίες: α) Γυμνάσιο β) Λύκειο-Απόφοιτοι και μετά την ολοκλήρωσή των δύο πρώτων γ) ελεύθερο ατομικό. Την γενική επίβλεψη, διαιτησία και την ηλεκτρονική μηχανογράφηση των αγώνων είχαν ο π. Αντώνιος Χρήστου και ο π. Δημήτριος Μαλλιάτσος. 

Τις απονομές έκανε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου, ο Γραμματεύς του Γραφείου Νεότητος και Υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου στους παρακάτω νικητές 

: Στην Κατηγορία Γυμνάσιο:  1ος αναδείχθηκε ο Ιάσονας Ζαρογιάννης της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, 2ος ο Γρηγόριος Κωντόπουλος της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας και στην 3η θέση ο Νεκτάριος Τζωρζάκης, από την Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.

Στην Κατηγορία Λύκειο-Απόφοιτοι: 1ος αναδείχθηκε ο Ιωάννης Μαυρίδης, της Ενορίας Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας, 2ος ο Αρσένιος Γιαρμενίτης, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας και 3ος ο Γεώργιος Καραβάς, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας .

Τέλος στην Κατηγορία Ελεύθερο Ατομικό: 1ος αναδείχθηκε ο Ιάσονας Ζαρογιάννης της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, 2ος ο Γεώργιος Καραβάς, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας και 3ος ο Αρσένιος Γιαρμενίτης, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.
                            Εκ του Αθλητικού Οργανισμού