Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Διενοριακά Πρωταθλήματα mini ποδοσφαίρου 5 Χ 5, από τον Αθλητικό Οργανισμό «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης.




Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και από ώρας 3.30 μ.μ. μέχρι 9.00 μ.μ. η  Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.  δια του Αθλητικού Οργανισμού του ο « Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» διοργανώνει για 8η  συνεχόμενη χρονιά διενοριακά πρωταθλήματα mini ποδοσφαίρου (5 επί 5) για όλες τις κατηγορίες των Κατηχητικών Συνάξεων αγοριών και κοριτσιών (Βασικού-Κατωτέρου-Μέσου-Ανωτέρου- Αποφοίτων) στα γήπεδα  «SPORTS WORLD CLUB - ΜΠΑΡΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ»  Εντός του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό .

Στους προγραμματισμένους τελικούς στις 8.00 μ.μ., θα βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, ο οποίος θα προβεί και στις απονομές των σχετικών κυπέλων και μεταλλίων των ομάδων και των παικτών που θα διακριθούν.

Σχετική αναλυτική ανακοίνωση και προϋποθέσεις συμμετοχής, υπάρχουν στα χέρια των Υπευθύνων Ιερέων Νεότητος όλων των Ενοριών της Μητροπολιτικής μας περιφερείας.   

Παρακαλούνται όσες Ενορίες έχουν δηλώσει συμμετοχή καθώς και όσοι γονείς και φίλαθλοι μπορούν, να έρθουν να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών μας.


Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της  Ιεράς Μητροπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή