Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

To χαρμόσυνο μήνυμα ότι ο Χριστός Γεννάται έντονο, στη Χριστουγεννιάτικη Εορτή, των Κατηχητικών Συνάξεων του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας για το έτος 2013.
Τη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή, των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας μας. 

Η Εκδήλωση που είχε ετοιμασθεί από τα παιδιά σε συνεργασία με τους Κατηχητές τους, περιελάμβανε ύμνους, κάλαντα, τραγούδια, ποιήματα, επαγγελίες και παρουσίαση των γεγονότων της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού, με εποπτικό-θεατρικό τρόπο.

 Ο Υπεύθυνος Νεότητος  Ιερού Ναού π. Αντωνίου Χρήστου, είχε την γενική παρουσίαση της Εκδηλώσεως και μία μικρή ομιλία με τίτλο «Χριστούγεννα, μία παρεξηγημένη Εορτή …».

  Η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση έκλεισε από τον Προϊστάμενο του Ιερού μας Ναού π. Γεώργιο Κονσολάκη, ο οποίος έδωσε  συγχαρητήρια στα παιδιά και στους Κατηχητές και τον Συνεφημέριό του π. Αντώνιο, για την διοργάνωση και παρουσίαση της φετινής ωραίας όπως την χαρακτήρισε Εορτής.

 Τέλος ευχόμενος ο π. Γεώργιος προς όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα μοίρασε τα καθιερωμένα δώρα προς όλα τα παιδιά, προσφορά του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού μας.

         Δείτε το σχετικό Βίντεο με αποσπάσματα από την Εορτή :             Εκ του Νεανικού Τομέα του Ιερού Ναού