Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η Κοπή της Αγιοβασιλόπιτας των Κατηχητών της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β.




Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, σήμερα Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 το απόγευμα, ευλόγησε και έκοψε την πίτα των κατηχητών-κατηχητριών και του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως.



 Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Καραπάνου), παρουσία Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, μίλησε ο π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, ο οποίος παρουσίασε τέσσερα βιβλία που αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για την κατηχητική εργασία, ενώ προϊδέασε το ακροατήριο για το άκρως ενδιαφέρον θέμα που θα έχει το Συνέδριο που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Μητρόπολις Γλυφάδας Ε.Β.Β.και Βάρης, στις 30 Ιανουαρίου, τιμώντας τους Τρείς Ιεράρχας.



Την εκδήλωση έκλεισε ο  Ποιμενάρχης μας μοιράζοντας ευχές και την πίτα στους Κληρικούς, τους κατηχητάς και τις κατηχήτριες.




Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή