Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Εγκαίνια Νέου παιδικού σταθμού στο Δήμο Γλυφάδας






Εγκαινιάστηκε ο νέος, ιδιόκτητος παιδικός σταθμός του Δήμου Γλυφάδας, από τον Μητροπολίτη Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλο. Από σήμερα ο νέος παιδικός σταθμός στεγάζει καθημερινά τα νήπια της περιοχής, σε ένα περιβάλλον μοντέρνο, πρωτότυπο και οικολογικό.


«Εγκαινιάσαμε ένα έργο πνοής για τη Γλυφάδα, έναν υπερσύγχρονο, παραμυθένιο, διεθνών προδιαγραφών παιδικό σταθμό. Ένα έργο που έγινε από το μηδέν και μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, ο δεύτερος ολοκαίνουργιος παιδικός σταθμός που εγκαινιάζουμε στη δημοτική μας θητεία», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και καταφέραμε να κατασκευάσουμε - αποκλειστικά με δικούς μας πόρους! - ένα πρότυπο παιδικό σταθμό ασφαλή και λειτουργικό, με την πλέον υψηλή ποιότητα κατασκευής - και είμαστε πολύ υπερήφανοι για το αποτέλεσμα».




Ο δημοτικός παιδικός σταθμός, επί της οδού Πύργου στην περιοχή της Ευρυάλης, έχει κατασκευαστεί με συγκεκριμένο μοτίβο, ώστε να αναπτύσσεται σαν ένα μικρό χωριό περιτριγυρισμένο από κήπους. Στον αύλειο χώρο δημιουργήθηκε ένας μικρός λόφος για τσουλήθρες και άλλα παιχνίδια, ενώ φυτεύτηκαν άνθη και δέντρα. Ο κήπος είναι το μικροπεριβάλλον όπου τα παιδιά θα αθληθούν και θα παίξουν. Τα δέντρα έχουν επιλεγεί ώστε η εναλλαγή των εποχών να γίνεται ορατή, και η φυσική σκιά να δροσίζει τις γωνιές του κήπου το καλοκαίρι. Παράλληλα, οι τάξεις λούζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας από φυσικό φως. Ο παιδικός σταθμός έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σαν μια μικρή κοινωνία, ένα μικρό χωριό που αλληλεπιδρά με το γύρω περιβάλλον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή