Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η Εορτή των Χριστουγέννων για το έτος 2014, της Κατηχητικής Συνάξεως του Ιδρύματος Κ.Α.Α.Π. Βούλας.


  Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6.15 μ.μ., στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος, τα παιδιά του Κ.Α.Α.Π. Βούλας, είχαν  την τιμητική τους.  Στα πλαίσια της Κατηχητικής Συνάξεως που τελείται εκεί κάθε Παρασκευή, έγινε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από τα ίδια τα παιδιά . Την παρουσίαση, τον γενικό συντονισμό της εκδηλώσεως  είχε ο Υπεύθυνος Εφημέριος του Ιδρύματος, π. Αντώνιος Χρήστου.

  Την φετινή  εκδήλωση λάμπρυναν  με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Δημοσθένης Δόγκας και η κ. Μαρία Σίνα. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Νέοι Ορίζοντες Φιλίας κ. Γεώργιος Δρίτσας, η  κυρία Φωτεινή Ψιλάκη Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλοι του Πίκπα, πολλοί εθελοντές, νοσηλευτές και προσωπικό του Ιδρύματος, αλλά κυρίως και πάνω από όλα τα ίδια τα παιδιά του Κ.Α.Α.Π. Βούλας.  

   Στην αρχή ψάλθηκε το Απολυτίκιο των Χριστουγέννων και προβλήθηκε μία παιδική ταινία με την Γέννηση Του Χριστού. Στη συνέχεια  τα παιδιά με την συνοδεία κιθάρας και Μπουζουκιού εθελοντών, τραγούδησαν κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από διάφορα μέρη της πατρίδος μας.

Με τη λήξη της Εορτής, τα παιδιά έλαβαν από τα χέρια του π. Αντωνίου τα δώρα, που επιμελήθηκε η Εθελόντρια κ. Στεφανία Αναγνωστοπούλου, συνεργάτης, των Κατηχητικών Συνάξεων του Ιδρύματος και προσφοράς  επίσης εθελόντριας της κ. Σοφίας  και ακολούθησε πλούσιο κέρασμα προσφοράς από τους Φίλους του Πίκπα.

  Tην Τρίτη 23/12 και ώρα 7.30 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και η  Θ. Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού στο ΚΑΑΠ Βούλας, όπου θα  κοινωνήσουν, όλα τα βαπτισμένα παιδιά του Ιδρύματος, ενώ  η Κατηχητική Σύναξη,  θα επαναλειτουργήσει πλέον από το νέο έτος του 2015, την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου.          


   Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Στυλιανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα


Δημοφιλή