Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Παύλου στους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας
Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο, Εφημέριο του Ι.Ν.Αγ.Παντελεήμονος στο «Ασκληπιείο», τον π. Δημήτριο Εφημέριο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, τον π. Αντώνιο Χρήστου Εφημέριο του Ι.Ν. Αγ.Νεκταρίου  και από μια ομάδα εθελοντριών και εθελοντών, πραγματοποίησε, όπως πράττει κάθε χρόνο, ποιμαντική επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, ενόψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.


Από τις 4.30 μ.μ. έως και τις 9.30 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, μοιράζοντας Χριστουγεννιάτικα δώρα, (εικονάκια, δέματα με ευλογίες και γλυκίσματα), σε όλους τους ασθενείς, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στους συνοδούς των ασθενών.

Το μεγαλύτερο δώρο όμως που προσέφερε στους νοσηλευόμενους, όπως εύστοχα παρατήρησε κάποιος ασθενής, ήταν η ελπίδα.

Σε όλους τους θαλάμους και τα τμήματα, οι εθελόντριες και οι εθελοντές έψαλναν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα, ενώ ο Σεβασμιώτατος συνομιλούσε με τους ασθενείς, ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας τους και τους ευχόταν ταχεία ανάρρωση.


Σε πολλές περιπτώσεις συνιστούσε να έχουν οι ασθενείς, αλλά και οι συνοδοί τους, πίστη στο Θεό, κουράγιο και εμπιστοσύνη στους γιατρούς.Τέλος ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό  για την προσφορά τους στους νοσηλευόμενους και ευχήθηκε να έχουν δύναμη στη δύσκολη και απαιτητική αποστολή τους και φυσικά καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με Χριστό.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα


Δημοφιλή