Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή, των Κατηχητικών Συνάξεων του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, για το έτος 2014.


Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6.15 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή, των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας μας.

Η Εκδήλωση που είχε ετοιμασθεί από τα παιδιά σε συνεργασία με τους Κατηχητές τους, περιελάμβανε ύμνους, κάλαντα, τραγούδια, ποιήματα, επαγγελίες και δύο βίντεο, ένα με την Ερμηνεία της Εικόνος της Γεννήσεως και το άλλο με μια πολύ συγκινητική ιστορία για τον τρόπο που μας επισκέπτεται ακόμη και σήμερα ο Χριστός.  




  Ο Υπεύθυνος Νεότητος  Ιερού Ναού π. Αντωνίου Χρήστου, είχε την γενική παρουσίαση της Εκδηλώσεως την οποία έκλεισε ο Προϊστάμενος του Ιερού μας Ναού π. Γεώργιος Κονσολάκης, ο οποίος έδωσε  συμβουλές στα παιδιά για να παραμείνουν καλά παιδιά αλλά και συνειδητοί Χριστιανοί.


   Τέλος ευχόμενος ο π. Γεώργιος προς όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα έδωσε συγχαρητήρια στους Κατηχητές για την οργάνωση, μοίρασε τα καθιερωμένα δώρα προς όλα τα παιδιά, προσφορά του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού μας και ακολούθησε ένα μικρό κέρασμα κατά την έξοδο.





             Εκ του Νεανικού Τομέα του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή